UPTIMEROBOT
Rockwood  

Rugleuning Douglas Picknicktafel

3020
1.20m
€125
€70
70
€103.31
€57.85
excl. btw
Aantal:  
In mijn winkelwagenOp mijn verlanglijstje
Leverbaar eind juni
Deel dit artikel
 • Extra duurzaam 15-20 jaar
 • Optimale zithouding
 • 4.5cm dik douglas
 • Rugleuning Douglas Picknicktafel

  Lekker achterover leunen aan uw picknicktafel? Dit is vanaf nu mogelijk met deze Douglas rugleuningen.

  Heerlijk relaxen en nog praktisch ook!

  KLM

  Heeft bij ons diversen artikelen gehuurd. Statafels en picknicktafels zijn met grote aantallen naar het buitenterrein gegaan om KLM te voorzien van extra zitplaatsen en tafels.

  Buiten in de kuil

  Lekker in de natuur genieten van lekker eten en drinken, daarvoor zijn zitplaatsen nodig! Wij hebben voor het buitenterrein een divers aanbod aan picknicktafels geleverd.

  Vakantie Beurs Utrecht

  De huur objecten met een leuk tafelkleed zijn in opdracht gemonteerd en geplaatst door onze eigen transportdienst. De tafels zijn allemaal 1.80m lang zodat ze ook nog gemakkelijk hanteerbaar zijn.

  Paleis Soestdijk

  De Massief Grenen Tuinbanken staan in de tuinen van Paleis Soestdijk. De banken moesten duurzaam, ecologisch en stevig zijn in verband met het intensieve gebruik. De banken op de foto staan in een kersenlak en zijn 2.00m breed.

  Albert Heijn

  Een robuuste Picknicktafel van 1.80m/4.2cm dik bij de Albert Heijn ter promotie. Deze tafel staat nog steeds bij Albert Heijn opgesteld om lekker een kopje koffie aan te kunnen drinken.

  Chocomel

  heeft ons gevraagd om 250 schommelbanken te maken voor een promotie event in verschillende supermarkten. Deze schommelbank moest aan bepaalde eisen voldoen en door onze jarenlange ervaring in houtwerken was dit geen probleem. Wellicht komt u ze tegen in de toekomst en ik raad u aan om te testzitten.

  MacDonalds Lelystad

  Bij MacDonalds hadden ze voor het buitenterrein voldoende zitplaatsen nodig zodat op drukke zonnige dagen er genoeg zitplaatsen waren voor de bezoekers. Maar de tafels moesten wel stevig genoeg zijn om intensief gebruik van te kunnen maken.

  Het Sterrencollege Haarlem

  Het Sterrencollege uit Haarlem is een vmbo-school. Circa 650 leerlingen hebben voor deze school gekozen. Zij bestelden houten tuinbanken van 2 meter lengte om de leerlingen een gezellige plek tijdens de pauze te geven.

  Lekker achterover leunen aan uw picknicktafel. Met deze Douglas leuningen is dit geen probleem.

  Na het eten of borrelen even lekker achterover leunen. Voor diverse tafels zijn deze rugleuningen vervaardigd.

  De rugleuningen worden gratis gemonteerd indien u deze afneemt in combinatie met de volgende picknicktafels:
  - easy sit Douglas
  - supreme spider
  - solid square
  - ergo sit Douglas

   

  120 cm gechikt voor de volgende tafels:

  Solid Square
  Easysit
  Ergosit
  Spider

   

  • Na onderzoek bij onze klanten was er een wens welk vaak terug kwam; Rugleuningen.
  • Het was niet een noodzakelijkheid maar het is toch fijn om even achterover te kunnen zitten na een maaltijd of borrel zonder een salto achterover te maken.
  • Deze rugleuningen worden per stuk verkocht.

  De rugleuning wordt op bestelling gemaakt en kan eventueel afgehaald worden op onze vestiging in Veenendaal. Deze past uiteraard prima in de auto.


  U kunt de bestelling uiteraard ook laten bezorgen. De transporteur zal u dan tijdig informeren over de leverdatum en tijdvak van bezorging.

  Rugleuning Douglas Picknicktafel

  €70