UPTIMEROBOT

Douglas Picknicktafels

Zoek je naar een mooie en onderhoudsvrije picknicktafel van douglashout? In dat geval is het stijlvolle design van Rockwood® een slimme keuze. Lees verder >

Kwaliteitsvolle picknicktafel van douglashout

Zoek je naar een mooie en onderhoudsvrije picknicktafel van douglashout? In dat geval is het stijlvolle design van Rockwood® een slimme keuze. De levensduur van deze tafel bedraagt maar liefst 15-20 jaar. Dat komt onder ander omdat de robuuste balken een dikte hebben van vier centimeter.

Ook opvallend aan de picknicktafel zijn de afgeronde tafel, zodat (kleine) kinderen zich niet kunnen bezeren als er langs of rondom de tafel wordt gelopen.

 

Geniet van optimaal comfort met de ergonomische zithouding

Of je nu aan tafel gaat met alleen je partner, met het hele gezin of met een groep vrienden, aan de picknicktafel van douglashout is het steeds comfortabel zitten. Hiervoor is de zitting van de tafel ergonomisch ontworpen. Het design is ook verkrijgbaar in verschillende afmetingen zodat zowel kleine als grote families een geschikt exemplaar vinden.

Doordat het hout dieper is geïmpregneerd, is de tafel bovendien zo goed als vlekkeloos en ben je verzekerd van een mooi en duurzaam product.

Laat de tafel monteren door de vakmannen van Rockwood®

Na het plaatsen van de bestelling, kun je je picknicktafel van douglashout binnen drie tot vijf werkdagen bij je thuis verwachten. Laat je het monteren van de tafel liever over aan een specialist? Geen probleem, want de bezorgers van Rockwood® monteren de tafel netjes voor jou op locatie voor een meerprijs van slechts € 49,95.

Je bestelling is ook af te halen in de winkel in Veenendaal, die zes dagen per week geopend is. Hier vertellen de specialisten van het bedrijf je graag alles over de voordelen van deze kwalitatief superieure houten tafel.