UPTIMEROBOT

Kwaliteitsvolle picknicktafel gemaakt van Douglas

Zoek je naar een mooie en onderhoudsvrije houten picknicktafel gemaakt van Douglas? In dat geval is het stijlvolle design van Rockwood® een slimme keuze. De levensduur van deze tafel bedraagt maar liefst 15 tot 20 jaar. Dat komt onder andere, omdat de robuuste balken een dikte hebben van vier centimeter. Ook opvallend aan de picknicktafel zijn de afgeronde hoeken, zodat (kleine) kinderen zich niet kunnen bezeren als er langs of rondom de tafel wordt gelopen.
Lees verder >

Geniet van optimaal comfort van de picknicktafel gemaakt van Douglas

Of je nu aan tafel gaat met alleen je partner, met het hele gezin of met een groep vrienden, aan de houten picknicktafel gemaakt van Douglas is het steeds comfortabel zitten. Hiervoor is de zitting van de tafel ergonomisch ontworpen. Het design is ook verkrijgbaar in verschillende afmetingen, zodat zowel kleine als grote families een geschikt exemplaar vinden. Zo hebben we bijvoorbeeld picknicktafels van 3 meter lang en picknicktafels voor 8 personen. Doordat het hout dieper is geïmpregneerd, is de tafel bovendien zo goed als vlekkeloos en ben je verzekerd van een mooi en duurzaam product.
 

Laat de tafel monteren door de vakmannen van ons bedrijf

Na het plaatsen van de bestelling, kun je je houten picknicktafel gemaakt van Douglas binnen drie tot vijf werkdagen bij je thuis verwachten. Laat je het monteren van je houten picknicktafel gemaakt van Douglas liever over aan een specialist? Geen probleem, want de bezorgers van Rockwood® in Veenendaal monteren de picknicktafel die je kunt kopen netjes voor jou op locatie voor een meerprijs van slechts €49,95. Je houten picknicktafel is ook af te halen in de winkel in Veenendaal, die zes dagen per week geopend is. Hier vertellen de specialisten van het bedrijf je graag alles over de voordelen van deze kwalitatief superieure houten tafel. Neem hiervoor contact met ons op door te bellen naar +31 (0) 318 302 643 of vul online het contactformulier in. Wil je geen eigen tafel kopen, maar wil je wel voor een gelegenheid gebruik maken van de picknicktafels? Kies dan voor het huren van een picknicktafel.