UPTIMEROBOT

Een tuinset van de beste kwaliteit grenenhout

Naar een tuinset met ergonomische zit hoef je niet verder te zoeken. Een set van Rockwood® zit erg comfortabel dankzij het ergonomisch design. Lees verder >

Een tuinset van de beste kwaliteit grenenhout

Naar een tuinset met ergonomische zit hoef je niet verder te zoeken. Een set van Rockwood® zit erg comfortabel dankzij het ergonomisch design.

Bovendien is elke tuinset gemaakt van de beste kwaliteit grenenhout en kindvriendelijk door de afgeronde hoeken. Het hout is dieper geïmpregneerd, waardoor het duurzamer en vrijwel volledig vlekkeloos is.

 

 

Profiteer van een snelle levering bij jou thuis

Na het plaatsen van je bestelling ontvang je de tuinset natuurlijk graag zo snel mogelijk in huis. Indien de set op voorraad is, kun je deze binnen drie tot vijf werkdagen in huis verwachten.

Als je dat graag wilt monteren de specialisten van Rockwood® voor een kleine meerprijs de set op de gewenste plek, zoals je terras of het gazon.

Wel fijn zo, want hierdoor kun je direct genieten van je gloednieuwe tuinset. Haal jij binnenkort een gloednieuwe tuinset in huis van dit merk?Je vertrouwt op kwaliteit van de hoogste plank om jarenlang plezier aan te beleven.


Een 4-delige tuinset voor het hele gezin of vrienden

De 4-delige tuinset van Rockwood® bestaat uit een tafel, een tuinbank en twee tuinstoelen. Hierdoor is de set ruim genoeg voor het hele gezin, of als je graag borrelt met vrienden. Het bezorgtarief bedraagt € 29,95 en de set is conform de nieuwe Europese veiligheidsnorm EN71-8. +fix/Ultrawood hout.

Bekijk je de tuinset graag in het echt, voordat je een bestelling plaatst in de webshop? In dat geval ben je van maandag tot en met zaterdag van harte welkom in de showroom.