UPTIMEROBOT

Tuintafels

Haal je tuintafels met banken in huis, dan ben je er zeker van dat je in een gezellige en informele sfeer kunt borrelen, lunchen, dineren of ontbijten. Lees verder >

Gezellig tafelen aan een tuintafel met banken

Haal je tuintafels met banken in huis, dan ben je er zeker van dat je in een gezellige en informele sfeer kunt borrelen, lunchen, dineren of ontbijten. Het is dan ook helemaal niet zo vreemd dat er in steeds meer huishoudens een tafel van Rockwood® te vinden is. Je hebt de keuze uit verschillende modellen van kwalitatief goed grenenhout of douglashout. Het hout is dieper geïmpregneerd dan hout uit bijvoorbeeld de bouwmarkt en is daardoor zo goed als vlekkeloos.

 

Topkwaliteit op alle vlakken

Bestaat je gezin uit (kleine) kinderen, dan weet je als geen ander dat er snel een ongeluk kan gebeuren in huis. Je kleintjes die zich stoten aan een meubelstuk, dat wil je te allen tijde vermijden. Een tuintafel met banken van Rockwood® heeft daarom afgeronde hoeken en is zo veilig voor kinderen. Ook heeft het een robuust karakter door de dikke planken van 40 - 42 mm. Het grenenhout is bovendien zwaarder dan vurenhout uit de bouwmarkt en douglashout heeft een lange levensduur van 15 - 20 jaar.
 

Montage op locatie door het team van Rockwood®

Heb je de ideale tuintafel gevonden voor op het gazon of het terras? In dat geval kun je bij je bestelling aangeven of je deze graag laat monteren door het team van Rockwood®. Je betaalt hier een kleine meerprijs voor en bent zeker van een snelle en vakkundige montage. De levertijd bedraagt, als de tuintafel op dit moment op voorraad is, drie tot vijf werkdagen.