UPTIMEROBOT

Rockwood Specials

Kunststof

Picknicktafels gemaakt van stevig kunststof, stevig en betrouwbaar. In tegenstelling tot andere kunststof goederen kunnen deze picknicktafels worden gerecycled en opnieuw door u worden gebruikt. Hij is duurzaam en zoekt een leven na gebruik. Het tafelblad is gemakkelijk afwasbaar: gebruik water en zeep om schoon te maken. Stofvrij met een oppervlak dat glad en sterk is, zodat u het altijd wilt gebruiken.

Deze picknicktafels zijn perfect voor school- of stadsparken. Dankzij de stevige constructie en het gerecyclede plastic kunnen deze tafels jarenlang worden hergebruikt!

grote picknicktafel plastic Het is sterk, sterk en gebouwd om lang mee te gaan. Hij is ontworpen voor kinderen die graag buiten spelen. De duurzame constructie is gemakkelijk te dragen voor kinderen en geweldig voor gezinnen die hun favoriete plek bij de hand willen houden!

Geschikt voor scholen, gemeenten, instellingen en kantoren

Hoogwaardige, stevige kunststof picknicktafel. Duurzaamheid is voor ons altijd een topprioriteit en we zorgen ervoor dat we hoogwaardige recycleerbare producten kiezen die de planeet zo weinig mogelijk verpesten.

Stevig, solide en onbreekbaar, deze picknicktafel is gebouwd om lang mee te gaan. Met een sterk kunststof frame kunt u veilig onder de zon zitten op droge dagen thuis of buiten met uw gezin. Hij is duurzaam en gemakkelijk schoon te maken, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken dat hij na verloop van tijd vuil wordt.

Je hebt het nodig. Wij hebben het. De picknicktafel is duurzaam, veilig en makkelijk schoon te maken. Gemaakt van stevig plastic dat niet bestand is tegen slijtage zoals glazen tafels. Bekend om zijn stabiliteit, houden onze picknicktafels uw familie veilig tegen vallen. De picknicktafel is geweldig voor het spelen van spelletjes, eten en meer!

Rockwood® picknicktafels zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof en zijn stevig en duurzaam, waardoor het een ideale keuze is voor binnen en-buitenruimten.

 

Metaal

Op zoek naar de beste keuze in picknicktafels? Met onze picknicktafel krijgt u een solide, zwaar en duurzaam product. Het product is gemaakt van dik staal, is ontworpen voor intensief gebruik en biedt levenslange duurzaamheid.

Onze picknicktafels zijn gemaakt van een stevig stuk metaal en kunnen honderden kilo's dragen. Deze tafels zien er geweldig uit in elke omgeving, van achtertuin tot camping. Ze zijn gebouwd voor intensief gebruik en hebben een verwachte levensduur.

Gemaakt van massief staal, is deze picknicktafel gebouwd om lang mee te gaan. Het blad van de tafel is gemaakt van een kunststof composietmateriaal met hoge dichtheid dat UV-beschermd is en roestvrij voor levenslange duurzaamheid. Het 3,5" dikke tafelblad barst, splintert of verkleurt niet en is bestand tegen krassen door dagelijks gebruik.

Als u zitplaatsen voor buiten nodig hebt die tegen de hitte kunnen, kijk dan niet verder dan deze metalen picknicktafel. Gemaakt van hoogwaardig staal, is deze picknicktafel gebouwd om lang mee te gaan. De duurzame constructie voegt stabiliteit en comfort toe aan elk park of gemeenschap.

 

Beton

Al onze betonnen picknicktafels zijn gemaakt van duurzaam materiaal, met een levenslange levensduur. Deze tafels kunnen worden gebruikt voor elke outdoor commercieel, of residentieel gebruik.

Deze zwaar uitgevoerde picknicktafels zijn gemaakt van beton van de hoogste kwaliteit en ontworpen voor intensief gebruik. Ze gaan een leven lang mee, zodat u zich nooit zorgen hoeft te maken over reparaties of vervangingskosten. Deze tafel is ideaal voor parken, campings, scholen, buurthuizen en andere openbare ruimten.

Onze stevige, robuuste en enorm duurzame picknicktafel is gemaakt om eeuwig mee te gaan. Gespijkerd in beton en gebouwd zonder schroeven of verbindingen, is de picknicktafel bestand tegen het meest intensieve gebruik denkbaar.