UPTIMEROBOT

Tuinbanken massief grenen


Als je gaat investeren in een houten tuintafel met bank, wil je verzekerd zijn van topkwaliteit. Zo kan je jarenlang plezier beleven aan je nieuwe meubelstuk. Lees verder >

Superieur hout voor jarenlang plezier

Als je gaat investeren in een houten tuintafel met bank, wil je verzekerd zijn van topkwaliteit. Zo kan je jarenlang plezier beleven aan je nieuwe meubelstuk. De tuintafel met bank moet daarvoor tegen ieder weertype kunnen en van uiterst stevig hout gemaakt zijn.

Daarnaast wil je dat de tuintafel met bank lekker zit en een stijlvolle uitstraling heeft. Zoek daarom niet verder en bestel vandaag nog een grenen houten tuintafel met bank uit de collectie van Rockwood®.

 

Kies uit een tafel met of zonder bank 

Een massief grenen houten tuintafel van Rockwood® is verkrijgbaar met en zonder bank. Het grenenhout is volgroeider en hierdoor zwaarder dan een tuinbank van vurenhout. De bank heeft een afmeting van 54 x 180 x 96 cm, zodat de hele familie kan aanschuiven.

Met de afgeronde hoeken is je bank ook veilig voor (spelende) kinderen in je tuin.

Daarnaast is het hout dieper geïmpregneerd, zodat de tuintafel met bank zo goed als vlekkeloos is. Hierdoor geniet je jarenlang van een duurzaam product en is een zichtbaar groen impregneermiddel verleden tijd.
 

Snelle bezorging, zorgeloze montage

Heb je je bestelling geplaatst? Dan kun je deze voor € 29,95 bij je aan huis laten bezorgen met een levertijd van drie tot vijf werkdagen als de bank op voorraad is.


De bezorgers van Rockwood® monteren voor een meerpijs van slechts € 49,95 de tuintafel met bank bij jou op locatie, zodat je meteen van je nieuwe bank geniet!

Haal je je bestelling liever af? In dat geval ben je van harte welkom in de showroom, waar je de massief grenen houten tuintafel met bank direct in het echt bekijkt.