ik koop  zakelijk privé
0
Filter
Klantenservice

Picknicktafels voor de horeca

Binnen het assortiment van onze winkel in Veenendaal vind je picknicktafels die uiterst geschikt zijn voor de horeca. Als je voor jouw horecazaak op zoek bent naar een picknicktafel, is het belangrijk dat deze past bij de sfeer. Doordat wij veel verschillende tafels in ons aanbod hebben, vind je vast en zeker een picknicktafel die bij de uitstraling van jouw horecazaak past.

Picknicktafels creëren sfeer in de horeca

Wil je jouw horecazaak uitbreiden met een van onze picknicktafels? Dan is het belangrijk dat je kiest voor een tafel die helemaal bij de uitstraling van jouw horecagelegenheid past. Je kiest bijvoorbeeld uit verschillende materialen en stijlen. Kies je voor een ronde picknicktafel of ga je toch voor vierkant? Beide opties zijn mogelijk. Wil je een plek creËren waar mensen samen het weekend in kunnen luiden? Kies dan bijvoorbeeld voor een gezellige biertafel. Werkelijk alle mogelijkheden vind je bij Rockwood®.

730 Rockwood
149.95
€ 119,95
€ 119,95
123.93
99.13
excl. btw119.95
speedid: 2
batch: 9586
class: col col-12 col-sm-12 col-md-6 col-lg-4 artikel
filter_productgroep: Picknicktafels
link: 42

filter_maat:
filter_houtsoort:
filter_geslacht:
filter_kleur:
filter_opties:
filter_hoogstepunt:

filter_lengtemaat: 0.60m
filter_materiaal: Grenen
filter_zitplaatsen: 2 zitplaatsen
filter_rugleuning: nee
filter_opklapbaar: nee
filter_afgerond: ja

Kies een picknicktafel die bij jouw horecagelegenheid past

Als je voor jouw horecazaak op zoek bent naar een picknicktafel, vind je deze gegarandeerd binnen ons assortiment. Wij hebben verschillende picknicktafels die geschikt zijn voor de horeca. Ontdek alle tafels die passen binnen de sferen van jouw zaak en plaats meteen je bestelling. Bestel je een pakket van zes? Dan profiteer je van leuke staffelkorting!

Contactgegevens

Showroom is tot 14 januari 2022 geopend voor afhalen - zonder afspraak!
Rockwood® Products
Wageningselaan 10
3903LA Veenendaal
+31 (0) 318 302 643

Skin v34