UPTIMEROBOT

Biertafels

Vier je binnenkort een groot feest of wil je voor extra sfeer zorgen in de tuin? In beide gevallen is een biertafel kopen uit de collectie van Rockwood® een verstandige keuze. Lees verder >

Een biertafel kopen voor een evenement of voor in de tuin

Vier je binnenkort een groot feest of wil je voor extra sfeer zorgen in de tuin? In beide gevallen is een biertafel kopen uit de collectie van Rockwood® een verstandige keuze.

Je haalt hiermee een traditionele Duitse biertafel in huis, gemaakt van FSC Noord-Europees massief grenenhout. De tafel staat stevig op de grond door de metalen poten en is eenvoudig in te klappen en op te bergen na gebruik.

Doordat het blad drie keer behandeld is met UV-werend vernis, weet je zeker dat deze er na jarenlange blootstelling aan de zon er nog steeds even goed uit ziet.

 

Kies voor stevigheid van Rockwood®

De tafels is voorzien van zware verzinkte kliksloten en de zeer stevige stabiele constructie maakt de biertafel geschikt voor elk feestje. Het grenenhout dat voor het blad is gebruikt is volgroeider en hierdoor ook zwaarder dan bladen van vurenhout. Spelen er kleine kinderen in de tuin? Door de afgeronde hoeken van het blad weet je zeker dat de biertafel veilig en dus kindvriendelijk is.

Het hout is dieper geïmpregneerd, zo goed als vlekkeloos en verzekert je van een duurzaam product.
 

Laat de biertafel monteren door het team van Rockwood®

Je bestelling kun je uiteraard afhalen in de winkel in Veenendaal, maar je kunt er ook voor kiezen om deze te laten bezorgen door het team van Rockwood®.

Indien gewenst monteert het team voor een kleine meerprijs de tafels, zodat je binnen no-time aan je tafel geniet met je partner, met vrienden of met het hele gezin. De biertafels heb je, indien voorradig, binnen drie tot vijf werkdagen in huis.