UPTIMEROBOT

Biertafel

Een biertafel kopen is ideaal wanneer je binnenkort een groot feest geeft of je voor extra sfeer in je tuin wilt zorgen. Met de biertafel van Rockwood® uit Veenendaal haal je een echte Duitse variant in huis. De tafel is gemaakt van FSC Noord-Europees massief grenenhout en staat stevig op de grond door de metalen poten en is eenvoudig in te klappen en op te bergen na gebruik. Doordat het blad drie keer behandeld is met UV-werend vernis, weet je zeker dat deze er na jarenlange blootstelling aan de zon er nog steeds even goed uit ziet.

Een stevige biertafel kopen van kwaliteit

De biertafel die je bij ons kunt kopen is voorzien van zware verzinkte kliksloten en de zeer stevige stabiele constructie maakt de tafel geschikt voor elk feestje. Het grenenhout dat voor het blad is gebruikt is volgroeid en daardoor ook zwaarder dan bladen van vurenhout. Spelen er kleine kinderen in de tuin? Door de afgeronde hoeken van het blad weet je zeker dat de biertafel veilig en dus kindvriendelijk is. Het hout is dieper geïmpregneerd, zo goed als vlekkeloos en verzekert je van een duurzaam product. Dit geldt ook voor al onze picknicktafels.

Laat de biertafel monteren door ons team

Je kunt de biertafel kopen en ervoor kiezen deze af te halen in onze winkel of deze laten bezorgen door het team van Rockwood®. Indien gewenst monteert het team voor een kleine meerprijs de tafels, zodat je binnen no-time aan je tafel geniet met je partner, met vrienden of met het hele gezin. De biertafels heb je, indien voorradig, binnen drie tot vijf werkdagen in huis.