UPTIMEROBOT

Een ronde picknicktafel: praktisch en stevig

Een ronde picknicktafel van Rockwood® heeft een diameter van 120 centimeter en de planken hebben een dikte van 4.2 centimeter. Dit maakt de tafel stevig en slijtvast. Door de afgeronde hoeken is de tafel bovendien veilig voor spelende kindjes. Lees verder >

De perfecte ronde picknicktafel voor elke tuin

De picknicktafels lenen zich dan ook uitstekend voor speeltuinen, kinderdagverblijven en scholen. De tafels zijn per stuk te verkrijgen, maar je profiteert bij Rockwood® ook van aantrekkelijke staffelkortingen bij een pakket van zes tafels.
 

Extra zitcomfort met een rugleuning

Een goede zithouding is van groot belang, vooral als het om de zithouding van (kleine) kinderen gaat. Daarom heb je de mogelijkheid om de ronde picknicktafel te combineren met een bijpassende rugleuning, die speciaal ontworpen is voor dit model van tafel.

 

Een kindvriendelijke en ecologische keuze

Door de afgeronde hoeken zijn de tafels kindvriendelijk en veilig en je kunt vertrouwen op hufter proof garantie. Het grenenhout is ecologisch gekapt en geïmpregneerd. Hierdoor weet je zeker dat de ronde picknicktafels voor een lange tijd meegaan, het hout is vrijwel volledig vlekkeloos en de tafels zijn geschikt voor zowel binnen als buiten.


Montage op locatie door de vakmannen van Rockwood®

Na het plaatsen van je bestelling kun je de ronde tafels binnen drie tot vijf werkdagen verwachten. Het team van Rockwood® kan, indien gewenst, de tafels op locatie monteren, zoals in de speeltuin, in het kinderdagverblijf of op school. Dit scheelt je niet alleen tijd en energie, maar je bent zo ook zeker dat de ronde picknicktafels stevig staan.