UPTIMEROBOT

Ronde picknicktafel

Een ronde picknicktafel van Rockwood® uit Veenendaal is geschikt voor 8 personen en heeft een diameter van 120 centimeter en de planken hebben een dikte van 4.2 centimeter. Dit maakt de tafel stevig en slijtvast. Doordat de hoeken van de picknicktafels rond zijn, zijn deze tafels bovendien veilig voor spelende kinderen.

De perfecte ronde picknicktafel met extra zitcomfort voor elke tuin

Onze picknicktafels lenen zich uit voor verschillende accommodaties, zoals speeltuinen, kinderdagverblijven en scholen. De picknicktafels die rond zijn, zijn per stuk verkrijgbaar. Wil je liever een pakket van zes tafels? Dan profiteer je van aantrekkelijke stapelkortingen. Onze ronde picknicktafel is geschikt voor 8 personen en kun je combineren met een bijpassende rugleuning, die speciaal ontworpen is voor dit model van de tafel. Wij hechten namelijk waarde aan het belang van een goede zithouding, vooral als het om de zithouding van (kleine) kinderen gaat. Kies daarom voor onze 8-personen tafel.

Een kindvriendelijke en ecologische keuze

Door de afgeronde hoeken zijn de tafels kindvriendelijk en veilig en je kunt vertrouwen op hufterproof garantie. Het grenenhout is ecologisch gekapt en geïmpregneerd. Hierdoor weet je zeker dat de ronde picknicktafels voor 8 personen voor een lange tijd meegaan. De houten tafel is vrijwel volledig vlekkeloos en de tafels zijn geschikt voor zowel binnen als buiten.

Profiteer van vakmanschap op locatie

Na het plaatsen van je bestelling, kun je de ronde picknicktafels voor 8 personen binnen drie tot vijf werkdagen verwachten. Het team van Rockwood® kan, indien gewenst, de tafels op locatie monteren. Denk hierbij aan locaties als de speeltuin, het kinderdagverblijf of school. Dit scheelt je niet alleen tijd en energie, maar je bent zo ook zeker dat de ronde picknicktafels stevig staan. Ontdek snel wat wij voor jou kunnen betekenen door middel van onze dienstverlening.