ik koop  zakelijk privé
0
Filter
Klantenservice
Wis filter

MenuFilter

1

Soort

1

Materiaal

1

Lengte


1

Aantal zitplaatsen

1

Rugleuning

1

Opklapbaar

1

Afgeronde hoeken

000000000

Stijlvol Samenkomen: Ronde Picknicktafels in Grenen en Aluminium

Creëer een uitnodigende en gezellige sfeer in uw buitenruimte met onze ronde picknicktafels, beschikbaar in zowel grenen als aluminium. Met hun elegante ontwerp en praktische bruikbaarheid zijn deze tafels perfect voor informele bijeenkomsten, picknicks en ontspannen momenten in de buitenlucht.

2626 Rockwood
628.95
€ 439,95
€ 439,95
519.79
363.6
excl. btw439.95
speedid: 478
batch: 9226
filter_productgroep: Picknicktafels

filter_maat:
filter_houtsoort:
filter_geslacht:
filter_kleur:
filter_opties:
filter_hoogstepunt:

filter_lengtemaat: 1.20m
filter_materiaal: Grenen
filter_zitplaatsen: 6 zitplaatsen
filter_rugleuning: nee
filter_opklapbaar: nee
filter_afgerond: ja
2626A Rockwood
1142.95
€ 799,95
€ 799,95
944.59
661.12
excl. btw799.95
speedid: 1455
batch: 9226
filter_productgroep: Picknicktafels

filter_maat:
filter_houtsoort:
filter_geslacht:
filter_kleur:
filter_opties:
filter_hoogstepunt:

filter_lengtemaat: 1.40m
filter_materiaal: Kunststof
filter_zitplaatsen: 8 zitplaatsen
filter_rugleuning: nee
filter_opklapbaar: nee
filter_afgerond: nee

De perfecte ronde picknicktafel met extra zitcomfort voor elke tuin

Onze picknicktafels lenen zich uit voor verschillende accommodaties, zoals speeltuinen, kinderdagverblijven en scholen. De picknicktafels die rond zijn, zijn per stuk verkrijgbaar. Wil je liever een pakket van zes tafels? Dan profiteer je van aantrekkelijke stapelkortingen. Onze ronde picknicktafel is geschikt voor 8 personen en kun je combineren met een bijpassende rugleuning, die speciaal ontworpen is voor dit model van de tafel. Wij hechten namelijk waarde aan het belang van een goede zithouding, vooral als het om de zithouding van (kleine) kinderen gaat. Kies daarom voor onze 8-personen tafel.

Een kindvriendelijke en ecologische keuze

Door de afgeronde hoeken zijn de tafels kindvriendelijk en veilig en je kunt vertrouwen op hufterproof garantie. Het grenenhout is ecologisch gekapt en geïmpregneerd. Hierdoor weet je zeker dat de ronde picknicktafels voor 8 personen voor een lange tijd meegaan. De houten tafel is vrijwel volledig vlekkeloos en de tafels zijn geschikt voor zowel binnen als buiten.

Profiteer van vakmanschap op locatie

Na het plaatsen van je bestelling, kun je de ronde picknicktafels voor 8 personen binnen drie tot vijf werkdagen verwachten. Het team van Rockwood® kan, indien gewenst, de tafels op locatie monteren. Denk hierbij aan locaties als de speeltuin, het kinderdagverblijf of school. Dit scheelt je niet alleen tijd en energie, maar je bent zo ook zeker dat de ronde picknicktafels stevig staan. Ontdek snel wat wij voor jou kunnen betekenen door middel van onze dienstverlening.
 

Ontdek de Eigenschappen van Onze Ronde Picknicktafels

Elegante Ronde Vorm: De ronde tafelvorm bevordert een gevoel van samenhorigheid en maakt het gemakkelijk voor iedereen om deel te nemen aan het gesprek, waardoor het perfect is voor sociale evenementen en familiebijeenkomsten.
Grenen en Aluminium Opties: Kies uit warm en natuurlijk grenenhout voor een rustieke uitstraling, of ga voor modern en duurzaam aluminium voor een eigentijdse look die bestand is tegen alle weersomstandigheden.
Duurzaamheid en Kwaliteit: Onze picknicktafels zijn gebouwd om lang mee te gaan, met hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen slijtage en weersinvloeden, waardoor ze ideaal zijn voor intensief gebruik in diverse buitenomgevingen.
Comfortabel en Functioneel: Elke tafel is ontworpen met het oog op comfort en gebruiksgemak, met voldoende ruimte voor eten en drinken, en ergonomisch gevormde zitplaatsen voor een ontspannen zitervaring.
Snelle Levering: Dankzij onze efficiënte logistiek kunnen we uw bestelling snel verwerken en leveren, zodat u snel kunt genieten van uw nieuwe buitenmeubilair.
Uitstekende Klantenservice: Ons toegewijde team staat voor u klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste picknicktafel en om al uw vragen te beantwoorden, zodat u met vertrouwen kunt bestellen.
Betrouwbare Referenties: Vooraanstaande bedrijven en organisaties in Nederland en daarbuiten, waaronder Coolblue en McDonald's, vertrouwen op Rockwood voor hun buitenmeubilairbehoeften.
 

Upgrade uw Buitenruimte met Ronde Picknicktafels van Rockwood®

Breng uw buitenruimte naar een hoger niveau met onze stijlvolle en functionele ronde picknicktafels, verkrijgbaar in grenen en aluminium. Neem vandaag nog contact met ons op om uw bestelling te plaatsen en ontdek waarom Rockwood dé keuze is voor hoogwaardig en gastvrij buitenmeubilair.

Skin v33