UPTIMEROBOT

Haal de natuur in huis met een picknicktafel van Rockwood®

Een picknicktafel is een tafel met daaraan gemonteerde zitbanken of stoelen. Je ziet ze regelmatig in omgevingen als de camping, recreatiegebieden, in parken of in het bos. Het is dan ook een ideaal meubel om even helemaal tot rust te komen. Heb je er ook al eens aan gedacht om een robuuste picknicktafel van Rockwood® in je achtertuin neer te zetten? De tafels worden vervaardigd uit diverse materialen zoals grenenhout en douglashout en zijn in diverse afwerkingen te verkrijgen. Hierdoor is er voor elke tuin en stijl een passende tafel te vinden.
 

Kies voor kwaliteit van Rockwood® 

Of je nu kiest voor een tafel van grenenhout of douglashout, in beide gevallen ben je verzekerd van een picknicktafel van uitstekende kwaliteit. Het grenenhout is volgroeider en dus ook zwaarder dan vurenhout, wat je regelmatig ziet bij picknicktafels in bouwmarkten. Ook zijn er de tafels in douglashout.

Deze houtsoort is meer dan ooit populair, omdat het zowel sterk als duurzaam is. Er is geen onderhoud benodigd en de levensduur bedraagt maar liefst 15 - 20 jaar. De picknicktafels van Rockwood® zijn verkrijgbaar met onder meer een rugleuning, met opklapbare banken of met losse banken.

 

Stevig en mooi afgewerkt 

Wat opvalt aan de picknicktafels van Rockwood® is het stevige design. Hiervoor worden dikke balken van minstens 40 – 42 mm gebruikt, maar zelfs dikkere maten zijn mogelijk. De afgeronde hoeken maken de tafels veilig en dus kindvriendelijk, waardoor de hele familie kan samenkomen rond de tafel.

Bovendien zijn de tafels dieper geïmpregneerd en zijn ze dus zo goed als vlekkeloos. Het groene impregnatiemiddel is niet meer te zien op de balken, zodat je picknicktafel er perfect uitziet.

 

Zowel online bestellen als ter plaatse afhalen 

Zodra je een bestelling plaatst, kun je de picknicktafels van Rockwood® snel in huis verwachten. Indien het product op voorraad is bedraagt de levertijd 3 tot 5 werkdagen.

Liever afhalen? Kom in dat geval langs bij het afhaalpunt in Veenendaal. Bij deze vestiging is ook een showroom aanwezig, waar je alle picknicktafels uit de collectie in het echt kan bekijken.

Het personeel staat graag voor je klaar en kan je alles vertellen over de voordelen van ieder type tafel. Haal jij binnenkort een duurzame en kwalitatief goede picknicktafel in huis?

 

De handige montageservice van Rockwood® 

Door het robuuste design en het gebruik van dikke balken, kan het gewicht van de tafel ook aardig oplopen.

Daarom is het zeker geen verkeerd idee om de montageservice van Rockwood® in overweging te nemen. Deze service wordt geboden door het team dat de tafel bij je af komt leveren op de door jou doorgegeven locatie. Dit wordt vakkundig en snel gedaan en het team heeft veel ervaring bij grote en kleine projecten.

Bij ieder product kun je zien of de montage optioneel of inbegrepen in de prijs is.