UPTIMEROBOT

Picknicktafels

Rockwood®: unieke en betaalbare picknicktafels

Veel ondernemers zijn al bekend met de picknicktafels van Rockwood®. En dat is natuurlijk niet voor niets. Je bent verzekerd van unieke en betaalbare designs die duurzaam en uiterst slijtvast zijn. Dit maakt de tafels uitstekend geschikt voor gebruik op onder meer scholen, restaurants, overheidsinstellingen, hoveniers, kantoren, bedrijven en sportverenigingen. De tafels zijn per stuk te bestellen, maar je profiteert ook van een leuke six stack staffelkorting zodra je een pakket van zes tafels afneemt. Meer weten over deze korting? Neem gerust een keer contact op en laat je vrijblijvend informeren.

 

Kwalitatief douglas- en grenenhout

Bij Rockwood® kies je uit verschillende picknicktafels van douglashout en grenenhout. Grenenhout is volgroeider en dus ook zwaarder dan vurenhout, wat je vaak terugziet bij picknicktafels in bouwmarkten. Bovendien wordt er ook gebruik gemaakt van douglashout. Dit is een zeer populaire houtsoort waar vandaag de dag een grote vraag naar is. Voor dit type hout is geen onderhoud benodigd en de levensduur bedraagt 15 tot 20 jaar. De picknicktafels uit de collectie van Rockwood® herken je aan de dikkere balken van 40 tot 42 millimeter, wat zorgt voor een robuust en stijlvol karakter.
 

Picknicktafels in verschillende designs

Alle picknicktafels uit de collectie van Rockwood® hebben afgeronde hoeken en zijn hierdoor veilig en dus kindvriendelijk. Je kiest uit een breed aanbod in verschillende designs. Want wie dacht dat een picknicktafel enkel verkrijgbaar is in een klassieke tafel met twee banken en een tafelblad, heeft het mis! Kies bijvoorbeeld voor een ronde tafel, een tafel met opklapbare zittingen of een tafel met vier banken. Voor zowel kinderen als volwassenen is er voldoende keuze, zodat je steeds een geschikte tafel vindt voor jouw familie. Ieder design is bovendien geïmpregneerd en daardoor zo goed als vlekkeloos. De tafels zijn dan ook uiterst eenvoudig te onderhouden.
 

Montage op locatie

Nadat je een tafel uit het assortiment uit hebt gezocht, kun je je bestelling eenvoudig en snel afronden. Tijdens het bestelproces kies je ervoor of je wel of niet gebruik wilt maken van de montageservice. Deze uitstekende service wordt geleverd door de bezorgers van je tafel. De montage verloopt vakkundig en snel en het team beschikt over een ruime ervaring bij grote projecten. Bij iedere picknicktafel zie je of de montage optioneel is of inbegrepen bij de prijs. De bezorgtijd bedraagt 3 tot 5 werkdagen indien het product op dit moment op voorraad is.
 

Advies en tips in onze showroom

Naast dat je de picknicktafel bij jou op locatie kunt laten bezorgen, ben je uiteraard ook vrij om je bestelling zelf op te komen halen. Bij het afhaalpunt is ook de showroom gevestigd. Hier staan alle picknicktafels uit de collectie opgesteld, zodat je ieder model ook zelf kunt bekijken. De showroom te Veenendaal is van maandag tot en met zaterdag geopend. Ons enthousiast personeel vertelt je graag meer over de uitgebreide collectie.