Picknicktafels van Rockwood®: Unieke Ontwerpen voor Diverse Toepassingen

Veel ondernemers en particulieren zijn al bekend met een picknicktafel van Rockwood® uit Veenendaal die ze kunnen kopen. En dat is natuurlijk niet voor niets. Je bent verzekerd van unieke en betaalbare designs die slijtvast zijn. Dit maakt de picknicktafels uitstekend geschikt om te kopen voor scholen, restaurants, overheidsinstellingen, hoveniers, kantoren, bedrijven en sportverenigingen. De picknicktafels zijn per stuk te bestellen, maar je profiteert ook van een leuke six stack staffelkorting, zodra je een pakket van zes tafels afneemt.

Een kwalitatief goede picknicktafel kopen voor lang plezier

Bij Rockwood® kies je uit verschillende picknicktafels van Douglashout en grenenhout die je kunt kopen. Grenenhout is volgroeider en dus ook zwaarder dan vurenhout, wat je vaak terugziet bij picknicktafels die je kunt bestellen in bouwmarkten. Douglashout is een zeer populaire houtsoort waar vandaag de dag een grote vraag naar is. Voor dit type hout is geen onderhoud benodigd en de levensduur bedraagt 15 tot 20 jaar. De picknicktafels uit onze collectie die je kunt kopen, herken je aan de dikkere balken van 40 tot 42 millimeter, wat zorgt voor een robuust en stijlvol karakter.

 

Kies uit verschillende designs voor je picknicktafel

Alle picknicktafels die je bij ons kunt kopen, hebben afgeronde hoeken en zijn hierdoor veilig en dus kindvriendelijk. Je kiest uit een breed aanbod in verschillende designs. Want wie dacht dat een picknicktafel enkel verkrijgbaar is in een klassieke tafel met twee banken en een tafelblad, heeft het mis! Kies bijvoorbeeld voor een ronde tafel, een tafel met opklapbare zittingen of een tafel met vier banken. Voor zowel kinderen als volwassenen is er voldoende keuze, zodat je steeds een geschikte tafel vindt voor jouw familie. Ieder design is bovendien geïmpregneerd en daardoor zo goed als vlekkeloos. De tafels zijn dan ook uiterst eenvoudig te onderhouden.

 

Montage op locatie

Nadat je een tafel uit het assortiment uit hebt gezocht, kun je je bestelling eenvoudig en snel afronden. Tijdens het bestelproces kies je ervoor of je wel of niet gebruik wilt maken van de montageservice. Deze uitstekende service wordt geleverd door de bezorgers van je tafel. Dit wordt ook gedaan wanneer je besluit een picknicktafel in de aanbieding te kopen. De montage verloopt vakkundig en snel en het team beschikt over ruime ervaring bij grote projecten. Bij iedere picknicktafel zie je of de montage optioneel is of inbegrepen bij de prijs. De bezorgtijd bedraagt drie tot vijf werkdagen indien het product op het moment op voorraad is. Ook het huren van een picknicktafel is mogelijk.


Ontvang advies en tips in onze showroom

Naast dat je de picknicktafel bij jou op locatie kunt laten bezorgen, ben je uiteraard ook vrij om je bestelling zelf op te komen halen. Bij ons ophaalpunt is ook de showroom gevestigd. Hier staan alle picknicktafels uit de collectie die je kunt bestellen, zodat je ieder model ook zelf kunt bekijken. De showroom is van maandag tot en met zaterdag geopend. Je bent dus zes dagen per week van harte welkom om onze picknicktafels te komen bewonderen en daarna een keus te maken en deze te bestellen.