UPTIMEROBOT

Betonnen tuinset

Binnen het assortiment van Rockwood® uit Veenendaal slaag je gegarandeerd als je op zoek bent naar een betonnen tuinset. Deze tuinsets staan bekend om hun robuuste uitstraling. Je creëert hiermee een strakke uitstraling in je tuin. De betonnen sets zijn bij ons verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en kleuren.

Met een betonnen tuinset zorg je voor een robuuste uitstraling

Bij ons vind je verschillende soorten tuinsets. Met een betonnen tuinset creëer je een heerlijke plek om te zitten, waar je met je gezelschap geniet van een lekker hapje en drankje. Met deze tafel beleef je gegarandeerd jarenlang plezier. Je vindt binnen ons assortiment zowel ronde uitvoeringen als vierkante. Er is dus altijd wel een uitvoering te vinden die helemaal bij jouw tuin past. Je vindt de betonnen tafels in natuurlijke kleuren. Hierdoor passen de tafels gemakkelijk bij elk interieur. Wil je meer sfeer creëren? Dan zijn er leuke kussens voor bij de tuinsets.

Ontdek de tuinsets met betonlook

Bij Rockwood® vind je gegarandeerd een betonnen tuinset die helemaal bij de uitstraling van je tuin past. Doordat de tuinsets verkrijgbaar zijn in verschillende naturel kleuren, passen ze bij elke tuin! Bestel meteen de tuinset die helemaal bij jouw stijl past of neem contact met ons op bij vragen.