UPTIMEROBOT

Metalen picknicktafel

Als je op zoek bent naar een metalen picknicktafel, zit je goed bij Rockwood®, gevestigd in Veenendaal. Binnen ons assortiment vind je diverse picknicktafels van dit materiaal. De picknicktafel van metaal brengt verschillende voordelen met zich mee. Wij bieden deze picknicktafels aan in verschillende afmetingen en prijsklassen, waardoor je altijd wel een tafel vindt dat helemaal past binnen jouw wensen.

De voordelen van een metalen picknicktafel

Een picknicktafel van metaal brengt een aantal voordelen met zich mee. Het onderstel is van metaal, terwijl het bovenste gedeelte van de tafel verzadigd is uit Douglashout. De metalen tafel behoudt zo dus wel zijn luxere uitstraling. Het fijne aan een tafel is dat het zowel een geschikte tafel voor buiten als binnen is. Ook is het materiaal nagenoeg onderhoudsvrij. Daarnaast is een metalen picknicktafel voor de horeca ook zeer geschikt. De tafel is beschikbaar in verschillende afmetingen en daardoor ook in verschillende prijsklassen. Dit geldt voor onze andere tafels, zoals kunststoffen picknicktafels. Hierdoor vind je altijd wel een tafel die past binnen jouw budget en geschikt is voor je gezelschap.

Profiteer van de voordelen van een metalen tafel

Bij Rockwood® vind je verschillende soorten picknicktafels. Als je voor een picknicktafel van metaal kiest, profiteer je van een onderhoudsvrije tafel. Bestel de metalen picknicktafel meteen en geniet met jouw gezelschap van een lekker hapje en drankje. Heb je meerdere metalen tafels nodig? Bij een tafelpakket van zes of meer krijg je leuke staffelkorting. Genoeg redenen om te kiezen voor de tafels van ons bedrijf.