UPTIMEROBOT

Picknicktafel voor een kind

Een picknicktafel is een ware must-have voor ieder kind. Deze tafel is ideaal voor in de tuin, voor in de woon- en speelkamer of in de slaapkamer. De picknicktafel van Rockwood® uit Veenendaal is erg handig, omdat de stoelen vastzitten aan de tafel. Kinderen kunnen zo gemakkelijk plaatsnemen aan de tafel, en ook eenvoudig weer weg. Dit kan zonder hulp van anderen.

Een picknicktafel dat speciaal is gemaakt voor een kind

Binnen ons assortiment vind je picknicktafels van hoge kwaliteit. De picknicktafel is gemaakt van goed en stevig hout, waardoor deze veilig zijn voor kinderen. Onze kindvriendelijke tafel wordt op lengte gemaakt, die precies goed is voor de kleintjes. De kinderen kunnen zelf plaatsnemen aan de houten picknicktafel, zonder dat ze hulp nodig hebben van volwassenen. Binnen ons assortiment heb je de keus uit kleine of grote tafels. De grootte van de tafel is afhankelijk van het aantal kinderen. Heb je de juiste picknicktafel gevonden dat geschikt is voor kinderen? Fleur je tafel dan op met leuke picknickaccessoires.

Bestel een tafel voor kinderen om aan te picknicken

De picknicktafel is niet alleen leuk voor je kind in je eigen huis of woning, de tafels zijn ook ideaal voor scholen, sportverenigingen, ziekenhuizen, horeca en andere organisaties. De kinderen genieten van een stevige picknicktafel van hoogwaardige kwaliteit. Heb je vragen? Dan beantwoorden wij die graag. Op deze manier weet je zeker dat jij de juiste keus maakt. Bestel snel of neem contact met ons op.