UPTIMEROBOT

Kinder Picknicktafels

Picknicktafel voor een kind

Een picknicktafel is een ware must-have voor ieder kind. Een picknicktafel is ideaal voor in de tuin, voor in de woon- en speelkamer of in de slaapkamer. Een picknicktafel is ideaal, omdat de stoelen hierbij vastzitten aan de tafel. Op deze manier kan je kind gemakkelijk plaatsnemen aan de tafel en kan deze ook weer gemakkelijk weg. Een picknicktafel kun je overal neerzetten.
 

Picknicktafel op maat speciaal voor een kind

De picknicktafel wordt gemaakt van goed en stevig hout en is veilig en kindvriendelijk. De picknicktafel wordt gemaakt op een lengte die precies goed is voor kleintjes. Op deze manier kunnen de kinderen zelf plaatsnemen aan tafel, zonder dat hier hulp van een volwassenen bij nodig is. Fleur je tafel op met leuke picknickaccessoires van ons bedrijf in Veenendaal.
 

Vragen? Stel ze direct!

De picknicktafel is niet alleen leuk voor in je eigen huis of woning. Deze picknicktafels zijn ook ideaal voor scholen, sportverenigingen, ziekenhuizen, horeca en andere organisaties in Veenendaal en omgeving. Ben jij zelf iemand met een eigen bedrijf en zie jij een picknicktafel wel zitten? Of heb je misschien vragen over onze andere picknicktafels, zoals de picknicktafels van 180 cm? Wij vertellen je graag alles over ons assortiment. Neem hiervoor contact met ons op door te bellen naar +31 (0) 318 302 643 of vul online het contactformulier in.