UPTIMEROBOT

Tuinbanken

De Rockwood® hout tuinbank is een stevige bank voor een optimaal gebruik en zitcomfort. De bank is gemaakt van hoogwaardig ecologisch gekapt FSC Noord-Europees grenenhout. Lees verder >

Rockwood® tuinbanken

De Rockwood® hout tuinbank is een stevige bank voor een optimaal gebruik en zitcomfort. De bank is gemaakt van hoogwaardig ecologisch gekapt FSC Noord-Europees grenenhout. Je tuinbank wordt steeds onbehandeld geleverd, wat de mogelijkheid biedt om de bank zelf van een gewenste beits of vernis of blanke lak te voorzien, zoals bijvoorbeeld de warme kersenlak.

De bank is voorzien van solide INBUS-bouten die voor een optimale stevigheid zorgen. Daarnaast is de tuinbank eenvoudig te monteren en overal te plaatsen. Door de uitstekende kwaliteit is dit meubel geschikt voor intensief en langdurig gebruik het hele jaar door. 

 

De favoriet voor elke locatie 

Met deze bank zorg je voor een echte eyecatcher in de tuin of op het terras. Combineer de bank met de bijpassende tafels en stoelen en maak je buiteninrichting helemaal compleet. Het design is na wens te stylen door verschillende lak of verf aan te brengen en past daarmee op elke locatie. 

Voor vele bedrijven is deze bank de absolute favoriet. Zo hebben wij vele tevreden klanten, zoals scholen, hoveniers, en verenigingen die door de jaren heen deze bank een prachtige plek hebben weten te geven.

Beschikbaar in verschillende maten zorgt deze bank steeds voor de ideale zitplek voor vele personen. Het ergonomisch design draagt bij aan een goede zithouding. De banken zijn beschikbaar in verschillende lengtes waardoor je eenvoudig de ideale bank bestelt voor elke plek. 
 

Noord-Europees massief grenenhout

Voor het materiaal van de tuinbank is gekozen voor zorgvuldig geselecteerd massief grenen. Deze houtsoort is gemaakt van een erg stevige naaldboom uit Noord-Europa wat zorgt voor stevig en zwaar materiaal. De bomen zijn ecologisch gekapt FSC, wat inhoudt dat er rekening wordt gehouden met verantwoord bosbeheer en de ecologische, sociale en economische aspecten die bij bosbeheer horen. Met respect voor de lokale fauna en flora, de bevolking en bosarbeiders wordt het hout op een eerlijke manier geoogst.

Daarnaast zijn de banken zijn eenvoudig te behandelen en gaan jarenlang mee. Bovendien wordt er gebruik gemaakt van dikkere balken dan standaard bouwmarkten gebruiken. Zo zijn de balken van de bouwmarkt vaak max. 32-37 mm, terwijl de balken van Rockwood® maar liefst 40-42 mm dik zijn.

Het materiaal is diep geïmpregneerd, waardoor oppervlakken zo goed als vlekkeloos zijn. Het materiaal is prima bestand tegen weersomstandigheden en beestjes, waardoor je de bank prima het hele jaar door buiten kunt laten staan. 
 

Montage en levering 

De tuinbank uit hout is direct uit voorraad leverbaar en wordt voor slechts 34,95 euro thuis geleverd. Wanneer je voor meerdere banken kiest krijg je korting op de levering.

Bestel tussen 2 tot en met 5 banken en betaal slechts 15 euro voor levering. Vanaf de zesde tuinbank betaal je 10 euro verzendkosten.

Daarnaast kun je ook hulp krijgen bij het monteren van de tuinbank, tegen een meerprijs van 49,95 euro (inclusief btw).

Ook ben je steeds welkom om de bank uit te proberen en op te halen vanuit onze vestiging in Veenendaal.