UPTIMEROBOT

Picknicktafels met rugleuning

Na uitgebreid onderzoek heeft het team van Rockwood® uit Veenendaal geconcludeerd dat picknicktafels met een rugleuning regelmatig gewenst zijn. Een picknickbank met rugleuning kregen dan wel een ergonomisch design, toch is het is erg fijn om even achterover te zitten na een maaltijd of borrel. De picknicktafels zijn immers erg geliefd bij scholen, restaurants, overheidsinstellingen, hoveniers, kantoren en sportverenigingen. De rugleuningen worden per stuk verkocht en vergroten direct het zitcomfort.

Voor welke picknicktafels is de rugleuning geschikt?

De picknicktafels met rugleuning zijn gemaakt van kwalitatief goed grenenhout, dat volgroeider en dus ook zwaarder is dan vurenhout. Iedere rugleuning is uiterst slijtvast door de dikkere balken en door de afgeronde hoeken zijn de leuningen veilig en dus kindvriendelijk. Het design is speciaal ontworpen voor de volgende tafels:

  • Picknicktafel 1.20 cm/ 4.2 cm dikte
  • Picknicktafel 1.80 cm/ 4.2 cm dikte
  • Picknicktafel Vierkant 115 cm
  • Picknicktafel 120 cm Rond

Een picknickbank met rugleuning is per stuk verkrijgbaar, maar je profiteert ook van een scherpe staffelkorting, wanneer je een pakket van zes besteld. Zowel de picknicktafels als de rugleuningen zijn dieper geïmpregneerd en hierdoor zo goed als vlekkeloos. De rugleuningen kunnen bij je op locatie worden gemonteerd door het team van Rockwood® en de levertijd bedraagt drie tot vijf werkdagen.

Kies voor extra comfort met een rugleuning

Als je op zoek bent naar een picknickbank met rugleuning, vind je deze binnen ons assortiment. Bij ons ben je verzekerd van kwalitatieve picknicktafels waar je voor een langere tijd plezier van hebt. Je maakt dus zeker een juiste keus als je voor onze picknicktafel met rugleuning gaat. Bestel meteen en geniet van een heerlijke picknick of borrel.