UPTIMEROBOT

Zitcomfort door picknicktafels met een rugleuning

Na uitgebreid onderzoek heeft het team van Rockwood® geconcludeerd dat picknicktafels met een rugleuning regelmatig gewenst zijn. De picknicktafels met rugleuning kregen dan wel een ergonomische design, toch is het is erg fijn om even achterover te zitten na een maaltijd of borrel. De picknicktafels zijn immers erg geliefd bij scholen, restaurants, overheidsinstellingen, hoveniers, kantoren en sportverenigingen. De rugleuningen worden per stuk verkocht en vergroten direct het zitcomfort.

Voor welke picknicktafels is de rugleuning geschikt?

De picknicktafels met rugleuning zijn gemaakt van kwalitatief goed grenenhout, dat volgroeider en dus ook zwaarder is dan vurenhout. Iedere rugleuning is uiterst slijtvast door de dikkere balken en door de afgeronde hoeken zijn de leuningen veilig en dus kindvriendelijk. Het design is speciaal ontworpen voor de volgende tafels:
    • Picknicktafel 1.20 cm / 4.2 cm dikte
    • Picknicktafel 1.80 cm / 4.2 cm dikte
    • Picknicktafel Vierkant 115 cm
    • Picknicktafel 120 cm Rond

 

Profiteer van een aantrekkelijke staffelkorting

Bovengenoemde tafels zijn per stuk verkrijgbaar, maar je profiteert ook van een scherpe six stack staffelkorting, zodra je een pakket van zes tafels bestelt bij ons in Veenendaal. Zowel de tafels als de rugleuningen zijn dieper geïmpregneerd en hierdoor zo goed als vlekkeloos. De rugleuningen kunnen bij je op locatie worden gemonteerd door het team van Rockwood® en de levertijd bedraagt drie tot vijf werkdagen. Uiteraard behoort afhalen op de vestiging in Veenendaal ook tot de mogelijkheden. Het personeel vertelt je graag alles over de mogelijkheden die er zijn binnen ons bedrijf, met betrekking tot de rugleuningen en bijpassende picknicktafels. Daarnaast vertellen ze je ook graag meer over onze andere producten, zoals picknicktafels voor kinderen. Neem contact met ons op door te bellen naar +31 (0) 318 302 643 of vul online het contactformulier in.