UPTIMEROBOT

Rugleuningen voor Picknicktafels

De tafels kregen dan wel een ergonomische design, toch is het is erg fijn om even achterover te zitten na een maaltijd of borrel. Lees verder>

Zitcomfort met een rugleuning voor een picknicktafel


Na uitgebreid onderzoek heeft het team van Rockwood® geconcludeerd dat rugleuningen regelmatig gewenst is tijdens de aanschaf van een picknicktafel. De tafels kregen dan wel een ergonomische design, toch is het is erg fijn om even achterover te zitten na een maaltijd of borrel. De picknicktafels zijn immers erg geliefd bij scholen, restaurants, overheidsinstellingen, hoveniers, kantoren en sportverenigingen. De rugleuningen worden per stuk verkocht en vergroten direct het zitcomfort.

 

Voor welke picknicktafels zijn de rugleuningen geschikt?

De rugleuningen zijn gemaakt van kwalitatief goed grenenhout, dat volgroeider en dus ook zwaarder is dan vurenhout. Iedere rugleuning is uiterst slijtvast door de dikkere balken en door de afgeronde hoeken zijn de leuningen veilig en dus kindvriendelijk. Het design is speciaal ontworpen voor de volgende tafels:
    • Picknicktafel 1.20 cm / 4.2 cm dikte
    • Picknicktafel 1.80 cm / 4.2 cm dikte
    • Picknicktafel Vierkant 115 cm
    • Picknicktafel 120 cm Rond

 

Profiteer van een aantrekkelijke staffelkorting

Bovengenoemde tafels zijn per stuk verkrijgbaar, maar je profiteert ook van een scherpe six stack staffelkorting zodra je een pakket van zes tafels bestelt. Zowel de tafels als de rugleuningen zijn dieper geïmpregneerd en hierdoor zo goed als vlekkeloos. De rugleuningen kunnen bij je op locatie worden gemonteerd door het team van Rockwood® en de levertijd bedraagt drie tot vijf werkdagen. Uiteraard behoort afhalen op de vestiging in Veenendaal ook tot de mogelijkheden. Het personeel vertelt je graag alles over de mogelijkheden die er zijn met de rugleuningen en bijpassende picknicktafels.