Picknicktafel van kunststof

Voor een kunststof picknicktafel, slaag je vast en zeker bij Rockwood® in Veenendaal. Binnen ons assortiment vind je diverse uitvoeringen van een tafel gemaakt van kunststof. Deze tafel is zeer geschikt voor intensief in openbare ruimtes, doordat de picknicktafel bestendig tegen slecht weer is.

Creëer een fijne zitplek met een kunststof picknicktafel

Bij ons vind je een ruim assortiment aan verschillende picknicktafels. Een van de vele mogelijkheden is een picknicktafel gemaakt van kunststof. Je vindt deze tafel terug in verschillende naturel kleuren. Hierdoor past de picknicktafel bij vrijwel elk interieur of openbare ruimte. Je vindt de tafel in verschillende afmetingen, waaronder een tafel van 180 cm. Bij alle kunststoffen tafels profiteer je van een levenslange duurzaamheid. Daarnaast hebben de tafels geen onderhoud nodig. Naast picknicktafels van dit materiaal, bieden wij nog andere soorten tafels aan. Denk hierbij aan een metalen picknicktafel.


Ontdek de tafels van dit materiaal en bestel meteen

Bij Rockwood® kun je terecht als je een picknicktafel van kunststof wilt. Je vindt deze picknicktafels in diverse kleuren. Zo is er voor ieder wat wils te vinden. Bekijk het aanbod van kunststoffen tafels en bestel meteen. Fleur de picknicktafels op met onze accessoires om zo een sfeervolle uitstraling te creëren.