ik koop  zakelijk privé
0
Filter
Klantenservice
Wis filter

MenuFilter

1

Soort

1

Materiaal

1

Lengte


1

Aantal zitplaatsen

1

Rugleuning

1

Opklapbaar

1

Afgeronde hoeken

000000000

Compacte 2-Persoons Picknicktafel: Stijlvol en Ruimtebesparend

De compacte 2-persoons picknicktafel van grenenhout biedt de perfecte oplossing voor intieme settingen en ruimtebewuste horecagelegenheden. Met zijn charmante uitstraling en praktische ontwerp is deze tafel ideaal voor kleine terrassen, balkons, tuinen of als ruimtebesparende optie in restaurants en cafés.
730 Rockwood
149.95
€ 119,95
€ 119,95
123.93
99.13
excl. btw119.95
speedid: 2
batch: 9327
filter_productgroep: Picknicktafels

filter_maat:
filter_houtsoort:
filter_geslacht:
filter_kleur:
filter_opties:
filter_hoogstepunt:

filter_lengtemaat: 0.60m
filter_materiaal: Grenen
filter_zitplaatsen: 2 zitplaatsen
filter_rugleuning: nee
filter_opklapbaar: nee
filter_afgerond: ja

Kenmerken van Onze 2-Persoons Picknicktafel


Intiem Design: Het compacte formaat van deze picknicktafel creëert een intieme sfeer, perfect voor romantische diners of gezellige ontmoetingen.
Duurzaam Grenenhout: Gemaakt van hoogwaardig grenenhout, biedt de tafel zowel schoonheid als duurzaamheid, waardoor hij bestand is tegen verschillende weersomstandigheden.
Ruimtebesparend: Dankzij zijn compacte formaat is deze picknicktafel ideaal voor horecagelegenheden die hun buitenruimte efficiënt willen benutten en tegelijkertijd een gezellige sfeer willen creëren.
Gemakkelijke Installatie en Onderhoud: De tafel is eenvoudig te monteren en vereist minimaal onderhoud, waardoor hij een praktische keuze is voor zowel particuliere als zakelijke gebruikers.
 


Voeg een Vleugje Romantiek Toe met Onze 2-Persoons Picknicktafel


Upgrade uw buitenruimte met onze compacte 2-persoons picknicktafel en creëer een intieme en sfeervolle setting voor uw gasten. Of u nu op zoek bent naar een romantische setting voor twee of een ruimtebesparende oplossing voor uw horecagelegenheid, deze picknicktafel biedt de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit. Neem vandaag nog contact met ons op om uw bestelling te plaatsen en voeg een vleugje romantiek toe aan uw buitenruimte.
Skin v33