UPTIMEROBOT

Picknicktafel van Douglas

Binnen het assortiment van Rockwood® uit Veenendaal vind je een picknicktafel die gemaakt is van Douglas. Deze houtsoort is zowel sterk als duurzaam en is geschikt om het hele jaar buiten te staan. Om de levensduur te verlengen is het aan te raden om regelmatig de houten picknicktafel te behandelen.

Een picknicktafel dat van kwalitatief Douglas is gemaakt

Bij ons vind je gegarandeerd een houten picknicktafel die geschikt is voor jou. Je vindt binnen ons assortiment namelijk verschillende afmetingen als je kiest voor deze picknicktafel van Douglas. Wij bieden de picknicktafel van hout in de volgende afmetingen aan:

Daarnaast vind je nog veel meer afmetingen van picknicktafels. Hoe groot je gezelschap ook is, wij hebben gegarandeerd de juiste maat picknicktafel voor jou!

De eigenschappen van de houten picknicktafel

Bij onze picknicktafel van Douglashout profiteer je van een aantal voordelen. Als je kiest voor dit hout, ben je verzekerd van een duurzame picknicktafel. Dit betekent dat je een lange tijd plezier beleeft van de houten picknicktafel. Daarnaast is het ook een stevige picknicktafel. Je hoeft dus niet bang te zijn dat de tafel ineenstort als je gezellig met vrienden of familie aan het borrelen bent. Dit geldt trouwens ook voor onze andere houten picknicktafels. Je vindt bij ons bijvoorbeeld ook een mooie tafel van hardhout.

Bekijk het assortiment en bestel je houten picknicktafel

Als je op zoek bent naar een picknicktafel dat gemaakt is van Douglas, kies je natuurlijk voor de houten picknicktafel van Rockwood®. Door de duurzame eigenschappen kun je het hele jaar genieten van de picknicktafel buiten. Bestel de picknicktafel van hout gemakkelijk en geniet snel samen met je gezelschap van een lekker hapje en drankje. Als je vragen hebt, beantwoorden wij deze graag. Neem dan contact met ons op.