Picknicktafel van 3 meter

Een picknicktafel van 3 meter van Rockwood® uit Veenendaal biedt een ideale uitkomst voor wanneer je met veel mensen samenkomt. Een grote en lange picknicktafel is ideaal voor grote familiefeesten, voor sportactiviteiten, voor scholen en andere evenementen. Het voordeel van deze lange picknicktafel is dat je er veel mensen aan kwijt kan. Door de lange bank die aan de tafel vast zit, kunnen er veel mensen plaatsnemen. Op deze manier is er altijd wel een zitplek voor iedereen.

Geniet tijdens familiefeesten aan een picknicktafel van 3 meter lang

Een lange en grote picknicktafel is niet alleen ideaal voor familiefeesten, scholen of andere activiteiten. Deze lange picknicktafel biedt ook een goede uitkomst voor verschillende bedrijven. Wanneer je een groot bedrijf hebt met veel werknemers, dan biedt een picknicktafel van 3 meter een goede uitkomst. Met behulp van deze tafel bied je iedereen een zitplek in zijn of haar pauze of kun je mensen laten wachten. Daarnaast is een lange en grote picknicktafel veel handiger dan wanneer er losse tafels en stoelen in de ruimte worden geplaatst. Naast een picknicktafel van 3 meter hebben wij ook picknicktafels van 180 cm en andere formaten.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel nu!

Naast dat een picknicktafel van 3 meter ideaal is voor grote feesten of evenementen, is het uiteraard ook gewoon heel gezellig. Hoe meer mensen aan tafel, hoe gezelliger het wordt. Met een picknicktafel van 3 meter kun je veel mensen kwijt. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Naast het kopen van een tafel is het huren van een picknicktafel ook mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden over onze grote en lange picknicktafels of kom eens langs bij ons in de showroom. Ook kun je contact met ons opnemen bij vragen.