UPTIMEROBOT

Biersets

De biertafel: praktisch voor elk interieur


Denk je aan een biertafel, dan denk je waarschijnlijk aan de lange opstelling op een Oktoberfest. Vandaag de dag vervaagt deze grens steeds vaker en zie je regelmatig een biertafel ook in het interieur terugkomen. Door het eenvoudige design leent de tafel zich namelijk uitstekend voor verschillende interieurstijlen, zoals een moderne look of landelijke woning. De biertafels van Rockwood® zijn slijtvast en kunnen dus tegen een stootje. Door de afgeronde hoeken zijn de biertafels veilig en kindvriendelijk.

 

Gemaakt van FSC Noord-Europees massief grenenhout

Het tafelblad van de biertafel is gemaakt van FSC Noord-Europees massief grenenhout, wat volgroeider en dus ook zwaarder is dan vurenhouten tafelbladen uit de bouwmarkt. Daarnaast is het blad driemaal UV-bestendig gelakt en dieper geïmpregneerd, zodat je verzekerd bent van een duurzaam product. Het metalen frame is stevig, stabiel, inklapbaar en voorzien van een stijlvolle zwarte coating. Hierdoor krijgt de tafel direct een strakke uitstraling.
 

Laat de biertafel monteren door de specialisten van Rockwood®

Lijkt een biertafel in je tuin of eetkamer wel wat? Plaats eenvoudig je bestellingen en laat de biertafel monteren door de specialisten van Rockwood®. Als het product op dit moment op voorraad is, dan kun je deze afhalen in de showroom in Veenendaal of binnen drie tot vijf werkdagen laten bezorgen. Uiteraard helpt het personeel je ook graag verder als je telefonisch contact opneemt. Er wordt graag met je meegedacht en je ontvangt altijd een voorstel op maat. Haal ook jij binnenkort een praktische biertafel in huis?