UPTIMEROBOT

Picknicktafel van 180 cm

Bij Rockwood Picknicktafels in Veenendaal kan je terecht voor verschillende soorten en maten tafels, waaronder een picknicktafel van 180 cm. De picknicktafel van 180 cm is gemaakt van massief hout. Het is een ideale tafel voor in de tuin of op andere plekken waar veel mensen samenkomen. De drie planken naast elkaar zorgen ervoor dat er iedereen aan de tafel kan zitten en dat er genoeg ruimte is. De hoogte van het blad is afgestemd van de zithoogte. Hierdoor blijf je een goede zitpositie behouden en voorkom je rugklachten, wanneer je plaatsneemt aan een picknicktafel van 180 cm.

Gezellig samenkomen aan een picknicktafel van 180 cm

De picknicktafel van 180 cm geeft de mogelijkheid om op een gezellige en knusse manier samen te komen. De picknicktafel is gemaakt van massief grenenhout en is onverwoestbaar. De picknicktafel staat leuk in de tuin en geeft je interieur net een ander tintje. Daarnaast is een picknicktafel de perfecte uitkomst voor wanneer je kinderen hebt of wanneer je met de kinderen op stap bent. Aan een picknicktafel houdt je iedereen bij elkaar.

Zelf een tafel aanschaffen? Bekijk het aanbod online!

Wanneer je besluit een picknicktafel aan te schaffen bij ons in Veenendaal, maak je ook nog eens gebruik van leuke staffelkorting. Naast de picknicktafel van 180 cm hebben wij nog vele andere modellen beschikbaar, zoals de ronde picknicktafels en de inklapbare picknicktafels. Wil je deze zelf komen bewonderen? Kom dan eens langs in onze showroom! Voor vragen en meer informatie neem je contact op door te bellen naar +31 (0) 318 302 643 of vul online het contactformulier in.