UPTIMEROBOT

Hardhouten picknicktafel

Bij Rockwood® uit Veenendaal vind je een hardhouten picknicktafel van kwaliteit. Door de stevigheid zijn de tafels bestand tegen een stootje. Je kunt dus onbezorgd met je gezelschap genieten van je hapje en je drankje.  Als je kiest voor een picknicktafel die gemaakt is van hardhout, profiteer je van een aantal voordelen.

De voordelen van een hardhouten picknicktafel

Een picknicktafel van hardhout is duurder dan een grenen tafel. Dit prijsverschil heeft te maken met de kwaliteit en de levensduur van het hout. Als je kiest voor een hardhouten picknicktafel heb je een:

Doordat hardhout sterk materiaal is, is de tafel geschikt om het hele jaar buiten te laten staan. Deze picknicktafel is namelijk bestand tegen slechte weersomstandigheden. Daarnaast is de tafel ook onderhoudsvriendelijk, waardoor je er voor een lange tijd plezier van beleeft. Dit materiaal verzekert namelijk een lange levensduur. De tafel is verkrijgbaar in verschillende afmetingen.  Zo vind je de hardhouten picknicktafel onder andere in een afmeting van 180 cm. Door de vele afmetingen die beschikbaar zijn, vind je altijd wel de perfecte picknicktafel van hardhout voor jou en je gezelschap.

Ontdek het assortiment aan hardhouten tafels

Binnen ons assortiment vind je een ruim aanbod aan hardhouten tafels. Als je kiest voor een picknicktafel van hardhout, profiteer je van veel voordeel. De hardhouten picknicktafel is stevig en duurzaam. Je kunt de tafel aankleden met onze leuke accessoires. Zo creëer je een gezellige sfeer. Bestel snel je tafel en geniet van een lekkere picknick.