UPTIMEROBOT

Picknicktafels van Metaal

Metalen Picknicktafels

Op zoek naar de beste keuze in picknicktafels? Met onze picknicktafel krijgt u een solide, zwaar en duurzaam product. Het product is gemaakt van dik staal, is ontworpen voor intensief gebruik en biedt levenslange duurzaamheid.

Onze picknicktafels zijn gemaakt van een stevig stuk metaal en kunnen honderden kilo's dragen. Deze tafels zien er geweldig uit in elke omgeving, van achtertuin tot camping. Ze zijn gebouwd voor intensief gebruik en hebben een verwachte levensduur.

Gemaakt van massief staal, is deze picknicktafel gebouwd om lang mee te gaan. Het blad van de tafel is gemaakt van een kunststof composietmateriaal met hoge dichtheid dat UV-beschermd is en roestvrij voor levenslange duurzaamheid. Het 3,5" dikke tafelblad barst, splintert of verkleurt niet en is bestand tegen krassen door dagelijks gebruik.

Als u zitplaatsen voor buiten nodig hebt die tegen de hitte kunnen, kijk dan niet verder dan deze metalen picknicktafel. Gemaakt van hoogwaardig staal, is deze picknicktafel gebouwd om lang mee te gaan. De duurzame constructie voegt stabiliteit en comfort toe aan elk park of gemeenschap.