UPTIMEROBOT

Betonnen picknicktafel

Als je op zoek bent naar een betonnen picknicktafel, slaag je gegarandeerd bij Rockwood® in Veenendaal. De betonnen tafels kenmerken zich door hun robuuste uitstraling. De tafels zijn zeer geschikt voor openbare ruimtes, doordat ze vandalismebestendig zijn. Je vindt de tafels in verschillende uitvoeringen en kleuren.

Creëer een luxe uitstraling met een betonnen picknicktafel

Binnen ons assortiment vind je verschillende picknicktafels. Een van de vele mogelijkheden is dat je kiest voor een betonnen picknicktafel. Door de betonlook creëer je een luxueuze uitstraling. Vanwege de degelijkheid kun je de betonnen tafel in openbare ruimtes plaatsen. De tafels zijn beschikbaar in verschillende afmetingen, waardoor je altijd wel de juiste maat tafel vindt voor jouw situatie. Daarnaast vind je binnen ons assortiment nog meer producten die gemaakt zijn van dit materiaal. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een tuinset van beton en nog vele andere producten.

Ontdek de tafels met betoonlook en bestel meteen

Bij Rockwood® kun je terecht als je op zoek bent naar een betonnen picknicktafel. Je vindt zowel ronde tafels als vierkante tafels. Zo is er voor ieder wat wils te vinden. Bekijk het aanbod aan betonnen tafels en bestel meteen. Leuk de picknicktafels op met onze accessoires om zo sfeer te creëren.