ik koop  zakelijk privé
0
Filter
Klantenservice
Wis filter

MenuFilter

1

Soort

1

Materiaal

1

Lengte


1

Aantal zitplaatsen

1

Rugleuning

1

Opklapbaar

1

Afgeronde hoeken

000000000

Rockwood®: Duurzame Innovatie in Kunststof Straatmeubilair voor Professionele Buiteninrichting

Transformeer jouw zakelijke omgeving met onze hoogwaardige gerecyclede kunststof picknicktafels, banken en tuin tafels en geef zo een inspirerende impuls aan de buiteninrichting van jouw bedrijf. Ontdek hoe Rockwood® jouw onderneming in staat stelt om restplastics op een betekenisvolle manier te hergebruiken en te transformeren en waarom ons aanbod naadloos aansluit bij diverse zakelijke behoeften.
PLK180 Rockwood
642.95
€ 449,95
€ 449,95
531.36
371.86
excl. btw449.95
speedid: 1769
batch: 8967
filter_productgroep: Tuinbanken

filter_maat:
filter_houtsoort:
filter_geslacht:
filter_kleur:
filter_opties:
filter_hoogstepunt:

filter_lengtemaat: 1.80m
filter_materiaal: Kunststof
filter_zitplaatsen: 4 zitplaatsen
filter_rugleuning: ja
filter_opklapbaar: nee
filter_afgerond: nee

Duurzaamheid in Zakelijke Omgevingen

 • Herwaardering van Restplastics: Geef picknicktafels, banken en tuin tafels een nieuw leven als hoogwaardige zakelijke producten.
 • Actieve Bijdrage aan Duurzaamheid: Rockwood® maakt bewust de keuze om bestaande plastics voortdurend nieuwe mogelijkheden te bieden.
 


Ons Eenvoudige Recyclageproces in Stappen

 • Vermalen van Gemengde Restplastics: Van kleine, bruikbare stukjes tot robuuste picknicktafels, banken en ander straatmeubilair.
 • Slimme Scheidingstechnologie: Onze technologie scheidt recyclebare en niet-recyclebare materialen, waardoor het wasproces optimaal kan starten.
 • Scheiden van Niet-Plastics: In een voorwastrommel worden niet-plastics, zoals glas, steentjes en metalen, gescheiden.
 • Verdichting tot Ruwe Korrels: Foliefracties worden verdicht tot ruwe plastic korrels die gereed zijn voor verwerking.Circulariteit in de Praktijk

 • Geen Half Werk: Bij Rockwood® streven we volledige circulariteit na, tot in het kleinste detail van onze organisatie.
 • Jouw Sortering, Onze Grondstoffen: Het plastic dat je sorteert, vormt bij ons de basis voor circulaire zakelijke picknicktafels, banken en tuin tafels.Omdenken als Filosofie

 • Van Einde naar Eindeloos: Bekijk picknicktafels, banken en tuin tafels met een vernieuwde blik, van eindpunt naar oneindige mogelijkheden.
 • Positieve Focus op Grondstof: Met 'omdenken' leggen we de nadruk op de waardevolle aspecten van deze grondstof.Een Circulaire Oproep

 • Rockwood® in de Zakelijke Wereld: Projecten zoals de Coolblue kantine inrichtingen en diverse Mc Donalds vestigingen onderstrepen de kwaliteit van onze picknicktafels, banken en tuin tafels.
 • Transformeer Jouw Zakelijke Buitenruimte: Vraag vandaag nog een op maat gemaakte offerte aan en ontdek hoe Rockwood® jouw buitenruimte een duurzame en stijlvolle upgrade kan bieden. Maak van jouw zakelijke omgeving een plek waar duurzaamheid en esthetiek hand in hand gaan.

 

Hulp nodig?
Wij helpen je graag!
1
Skin v32