UPTIMEROBOT

Een picknicktafel die inklapbaar is

Veel ondernemers zijn al bekend met de picknicktafel van Rockwood® die inklapbaar is. En dat is natuurlijk niet voor niets. Bij ons in Veenendaal ben je verzekerd van unieke en betaalbare designs die duurzaam en uiterst slijtvast zijn. Dit maakt de picknicktafel die inklapbaar is uitstekend geschikt voor gebruik op onder meer scholen, restaurants, overheidsinstellingen, hoveniers, kantoren, bedrijven en sportverenigingen. De tafels zijn per stuk te bestellen, maar je profiteert ook van een leuke six stack staffelkorting, zodra je een pakket van zes tafels afneemt. Meer weten over deze korting? U bent van harte welkom in onze showroom.

Lees verder >

Een picknicktafel van topkwaliteit die inklapbaar is

De balken van de picknicktafel die inklapbaar is, hebben een dikte van maar liefst 4,2 cm. De tafels hebben hierdoor een robuust karakter en kunnen dus wel tegen een stootje. Het grenenhout is volgroeider en zwaarder dan vurenhout uit de bouwmarkt. Doordat het hout dieper geïmpregneerd is, is het hout van de picknicktafels die inklapbaar zijn zo goed als vlekkeloos. Je bent verzekerd van een duurzaam product bij het kopen van een picknicktafel. De ergonomische zit bestaat uit drie brede planken van 10 cm. De afgeronde hoeken zorgen er dan weer voor dat de tafel kindvriendelijk is. Naast de inklapbare picknicktafel, zijn er ook andere soorten, zoals picknicktafels met een rugleuning.

 

 

Een snelle levering van drie tot vijf werkdagen. Bestel nu!

Indien de picknicktafel die inklapbaar is op voorraad is bij ons bedrijf in Veenendaal, profiteer je van een snelle levering van drie tot vijf werkdagen. De picknicktafel kan met of zonder rugleuning voor extra zitcomfort worden geleverd. Voor een meerprijs van slechts €49,95 kan de tafel worden gemonteerd. Iedere tafel wordt gemaakt van superieure kwaliteit massief grenenhout. Met het elegant design van 180 x 75 x 162 cm vind je steeds een leuk plekje voor je tafel. Wil je graag de tafel eerst bezichtigen? Je plaatst je order eenvoudig online, maar bent ook welkom in de showroom om je nieuwe tafel eerst te bekijken. Heb je vragen? Neem contact met ons op door te bellen naar +31 (0) 318 302 643 of vul online het contactformulier in.