UPTIMEROBOT

Picknicktafels huren

Bij Rockwood® in Veenendaal kun je verschillende picknicktafels huren. Picknicktafels zijn een ideale uitkomst om met meerdere personen plaats te nemen aan dezelfde tafel. Een picknicktafel is gemakkelijk te plaatsen en kan gebruikt worden voor elke gelegenheid. De picknicktafels die je kunt huren zijn ideaal voor onder andere scholen, ziekenhuizen, sportverenigingen, horeca en andere organisaties en instellingen. Daarnaast kun je ook picknicktafels huren voor in je eigen tuin of voor je eigen evenement.

Picknicktafels in verschillende soorten en maten huren

De picknicktafels komen in verschillende soorten en maten. Zo hebben we bijvoorbeeld picknicktafels die rond zijn, vierkante picknicktafels voor 8 personen en picknicktafels speciaal voor kinderen. Voor een groot gezelschap hebben we ook tafels van 3 meter. Alle picknicktafels zijn gemaakt van stevig hout. Daarnaast zijn de picknicktafels ook veilig en kindvriendelijk. Op deze manier kan de gehele familie plaatsnemen aan de hardhouten picknicktafel.

Zelf picknicktafels huren? Bekijk het aanbod!

Naast het huren van picknicktafels bij ons, is het ook mogelijk om een picknicktafel te kopen. Ben je tevreden met de picknicktafel nadat je deze bij ons gehuurd hebt en wil je deze nu zelf aanschaffen? Dat kan! Bekijk hiervoor ons gehele assortiment aan picknicktafels online of kom eens gezellig langs in de showroom. Hier vind je ook onze andere producten, zoals de leuke biersets.