ik koop  zakelijk privé
0
Filter
Klantenservice

Picknicktafels voor bedrijven

Rockwood® uit Veenendaal is dÉ plek waar je picknicktafels voor bedrijven vindt. Als bedrijf wil je natuurlijk dat jouw medewerkers een fijne werkplek hebben. Daarom is het belangrijk een fijne werkomgeving te creËren. Dit kun je doen door een picknicktafel te plaatsen waar men samenkomt.

Picknicktafels plaatsen voor een fijne werkplek bij bedrijven

Als werkgever is het belangrijk om een fijne werksfeer te creËren. Onze picknicktafels voor bedrijven dragen hier zeker aan bij. Met picknicktafels zorg je voor sfeer op de werkvloer en je draagt bij aan de onderlinge saamhorigheid. Mensen kunnen tijdens hun pauze samen eten, in plaats van achter het bureau. Ook is het een fijne plek om aan het einde van de dag het weekend in te luiden. Hierdoor zijn onze picknicktafels voor de horeca ook zeer geschikt. Je vindt binnen ons assortiment verschillende afmetingen. Zo hebben wij tafels voor acht personen, zodat je gezellig met al je collega’s aan tafel kan.

730 Rockwood
149.95
€ 119,95
€ 119,95
123.93
99.13
excl. btw119.95
speedid: 2
batch: 9586
class: col col-12 col-sm-12 col-md-6 col-lg-4 artikel
filter_productgroep: Picknicktafels
link: 42

filter_maat:
filter_houtsoort:
filter_geslacht:
filter_kleur:
filter_opties:
filter_hoogstepunt:

filter_lengtemaat: 0.60m
filter_materiaal: Grenen
filter_zitplaatsen: 2 zitplaatsen
filter_rugleuning: nee
filter_opklapbaar: nee
filter_afgerond: ja

Koop een tafel voor je bedrijf

Wil jij de saamhorigheid verbeteren tussen jouw collega’s? En wil jij een fijne werkplek creËren? Kies dan voor picknicktafels voor bedrijven. Wij hebben ook verschillende tafels in de aanbieding. Zo profiteer je van extra voordeel. Als je zelfs een pakket van zes of meerdere tafels nodig hebt, krijg je een staffelkorting. Bestel daarom meteen!

Contactgegevens

Showroom is tot 14 januari 2022 geopend voor afhalen - zonder afspraak!
Rockwood® Products
Wageningselaan 10
3903LA Veenendaal
+31 (0) 318 302 643

Skin v34